Huaaaaa....kenapa followers aku jadi macam nie....

First kali fariha nak cakap yang fariha tak dak mood...second fariha nak cakap yang fariha nak agi salam...
assalammualaikum....huaaaaaaa
fariha nak nangis nie....nak tau dak sebab apa....sebab follower fariha tetiba ja dah jadi sikit...kat dashboard dya tulis...... 60 followers... tapi dekat blog dya tulis 7 orang follower...baru ja fariha nak kembangkan blog fariha tetiba ja jadi cam nie...apa salah blog fariha...
sedey sesangat....


first sekali bila fariha bukak blog pastu tengok follower fariha tinggal 7 orang saja...tetiba ja rasa marah sebab fariha ingatkan semua follower fariha unfollow blog fariha...

tapi....






bila fariha check dekat dashboard...follower fariha ada 60 orang followers...huaaa macam mana boley jadi macam nie pulak..korang tak pa lakan...x dak masalah cam fariha alami nie...memang sesuai fariha boh picture nie..






bila fariha nak buat entry pasai nie...tetiba ja rasa nak nangis....sesiapa boley tak tolong fariha..

p/s--->sesiapa yang baca entry fariha nie fariha mintak tolong kot kot la korang pernah alami masalah macam fariha alami sekarang nie....terima kasih...





Thankz for reading..comment tau.. :D

2 comments:

Eira Shinee (ナディラー シネエ) said...

sme lah ngn blog sye gak .. follower da rmai , tp ble kuar , ckit je .. setiap blog pn ade mslh sme gak .. bnci kot .. nk nangis je .. ='(

Princess said...

haa...betoi2..jom kita nangis sama2...ingatkan saya ja da mslah cam nie..rpa2nya ada jugak...

Post a Comment